Vánoce dárky s Pluxee

S Pluxee jednoduše vyřešíte všechny vánoční dárky

09.10.2020

Vánoce se blíží a pokud patříte mezi ty, kteří pořizují dárky s předstihem nebo chcete nakoupit bezpečně z domova, máme pro vás zaručený tip. Jediné, co budete potřebovat je vaše Flexi Pluxee. Lze s ní totiž nakoupit online až tisíce služeb a zboží. Ušetřete rodinný rozpočet a udělejte radost svým blízkým za své benefity. A je jen na vás, jestli vyberete knihy, poukázky na kulturu, zážitek, zdraví, sport nebo relaxaci.

Sázka skoro na jistotu

S Flexi Pluxee můžete vybrat pod stromeček jakoukoli knihu ve většině velkých online knihkupectvích: Leda, Grada, Melvil nebo Kosmas. Ať již zvolíte detektivku, román, kuchařku nebo encyklopedii, určitě nešlápnete vedle.

 

Pro ty, co mají všechno

Dali jste své drahé polovičce už všechno od parfémů po ponožky? Pak je na čase udělat změnu a vytasit se s překvapením. Podívejte se na Zážitky.cz nebo Alegria, kde si přijde na své opravdu každý. Adrenalinové nadšence dostanete širokou škálou zážitků, jako jsou seskok padákem, jízda v závodním automobilu či painballová přestřelka. Klidnější povahy potěšíte zážitkem ošetřovatel v ZOO na zkoušku, workshop kaligrafie nebo kurz vaření.

Pokud máte kolem sebe fanoušky cizích jazyků, můžete vybírat poukazy na kurzy u celé řady jazykových škol. Většina z nich v dnešní době nabízí také výuku online a nebo vsaďte přímo na online kurzy od Blabu nebo Tea-lerning.cz.

Sportovcům, které nejvíce potěší, když sednou na kolo nebo vyrazí lyžovat, věnujte voucher na profesionální servis od Bikero. Věřte, že tento dárek opravdu ocení. 

 

Sdílená radost je dvojnásobná

Není nad to užít si dárky společně s celou rodinou, a ještě si u nich užít spoustu zábavy – přesně to splňuje voucher na venkovní únikovou hru od Kryptograf. Nepřeberné množství týmových aktivit uhradíte svými benefity i na Slevomat.cz, kde můžete za pár minut vytisknout poukazy na jízdu na čtyřkolkách, návštěvu aquaparku nebo pobyty po České republice. Termín, kdy poukazy uplatníte si pak vyberete podle aktuálních bezpečnostních podmínek v průběhu příštího roku.

Je vám to už doma dlouhé a nemůžete se dočkat, až se bude moci zase cestovat? Pořiďte si předplacené poukazy na ubytování na Travelking.cz , Ehotel.cz nebo CPI Hotels. Můžete získat výrazné slevy a planost poukazů je až 12 měsíců. Nemusíte se tedy bát, že byste je nestihli uplatnit. Spoustu výhodných nabídek nabízejí také Lázně Teplice nad Bečvou a Léčebné lázně Bohdaneč.

 

Co ocení babička s dědou?

Pokud nevíte, co dát pod stromeček prarodičům, určitě se podívejte po vitamínech a doplňcích stravy pro seniory. U našich partnerů Benu lékárna či Dr. Max naleznete spoustu produktů na posílení imunity a zdraví. Dalším tipem na užitečnou nadílku jsou nové brýle, které koupíte v GrandOptical.

 

Všechny možnosti, kde můžete nakupovat dárky s Flexi Pluxee, najdete na vyhledavac.pluxee.cz.

Tip na závěr: Od 16. listopadu startujeme velkou vánoční kampaň speciálních nabídek s mnoha volnočasovými partnery. Sledujte náš blog a sociální sítě, ať vám nic neuteče.