Zpátky do školy: Jak ušetřit s benefity?

Zpátky do školy: Jak ušetřit s benefity?

02.09.2021

Začátek školního roku a Vánoce jsou pro rodiny s dětmi dvě finančně nejnáročnější období. Seznam věcí, které je potřeba zajistit před návratem dětí do škol bývá obvykle velmi dlouhý a také finančně náročný. Pokud však máte k dispozici volnočasové benefity od Pluxee, můžete ušetřit i tisíce korun.

Knížky a učebnice  

Každý školní rok potřebují žáci a studenti nové učebnice, slovníky, knížky na povinnou četbu nebo encyklopedie. S Flexi Pass CARD je pořídíte pohodlně online nebo na prodejnách partnerských knihkupectví, jako jsou Leda, Grada, Luxor, Kosmas nebo Knihy Dobrovský.

 

Kolik jazyků umíš, tolikrát… 

Cizí jazyky patří v současné době mezi nejdůležitější školní předměty. Přesto se může stát, že jejich kvalita není dostačující, protože na vyučovací hodině jsou desítky žáků a nedostávají tolik prostoru mluvit. Své děti můžete podpořit pomocí volnočasových benefitů ve studiu angličtiny, němčiny, francouzštiny a dalších jazyků pomocí kurzů od EDUA Group nebo od jazykové školy SPĚVÁČEK (klasické docházkové kurzy), anebo na on-line platformě Tea-learning.cz. Kompletní seznam všech kurzů po celé ČR je na vyhledavac.pluxee.cz

 

Posílení psychického i fyzického zdraví 

Návrat do škol po letních prázdninách může být pro některé děti stresující, obzvlášť když většinu minulého školního roku trávili na domácí výuce. Pomoci mohou online terapie od Terap.io, které uhradíte pomocí Flexi Pluxee. Podzimní chladné počasí zas může mít neblahý vliv na fyzické zdraví. V provozovnách Benu lékárna či Dr. Max nakoupíte spoustu produktů na posílení imunity a zdraví dětí. 

 

Sport a mimoškolní zábava

Věděli jste, že volnočasovými benefity můžete uhradit půjčení kola či lyží? Pokud váš potomek letos pojede na lyžařský či cyklistický kurz, můžete tak ušetřit za půjčení výbavy u našich partnerů Ola Kola nebo LyžeGoHome. Benefity od Sodexo lze rovněž využít i na kroužky a zábavu třeba u ArtTeta, v Jump Academy Olomouc nebo v Parku Na Větvi. Pro umělecky založené děti zase pořídíte hodiny tance u Dance Perfect či kurzy malování u Draw Planet.