Kulturní podzim? Máme pro vás zaručené tipy

Kulturní podzim? Máme pro vás zaručené tipy

30.10.2023

Co kromě zbarveného listí, přeháněk a krátících se dnů neodmyslitelně patří k podzimu? No přeci kultura! Navštívit divadelní představení, zhlédnout nové filmy nebo si zatančit na koncertě? Máme pro vás tipy, kam zajít s rodinou nebo přáteli a zároveň ušetřit za lístky a vstupenky. Jediné, co k tomu budete potřebovat jsou volnočasové benefity od Sodexo Benefity/Pluxee.

Nenechte si ujít žádnou filmovou novinku

Už jste viděli českou komedii Nikdy neříkej nikdy nebo nové pokračování veleúspěšného hororu SAW? Zajděte si na ně s Flexi Pluxee do sítě kin Cinema City nebo Multikina Cinestar. Pokud patříte mezi ty, kteří ještě neviděli letošní hity Barbie a Oppenheimer, rychle to napravte, dokud je v kinech dávají. Oba stojí rozhodně za zkouknutí na velkém plátně! Dáváte-li přednost většímu soukromí a útulnějším prostorám, pak vyzkoušejte třeba Bio Oko nebo Kino Světozor. Všechna naše partnerská kina najdete zde.

Potřebujete zvednout náladu? Vyrazte do divadla

Pro všechny, kdo mají rádi divadla s dlouholetou tradicí, máme dobrou zprávu – s Flexi Pluxee se rozhodně nudit nebudete. Zavítejte do Divadla Bez zábradlí, Divadlo Na Fidlovačce nebo Národního divadla v Brně, Moravského divadla Olomouc, Klicperova divadla v Hradci Králové nebo Východočeského divadla v Pardubicích. Pokud se chcete opravdu od srdce zasmát doporučujeme zajít do Studio DVA divadlo na představení Líbánky na Jadranu s Evou Holubovou a Bohumilem Kleplem. Náladu si zvednete i u představení Čtyři dohody s Jardou Duškem v Klubu Lávka. Prohlédněte si desítky divadel, kde můžete pořídit vstupenky na představení s volnočasovými benefity Pluxee.

Speciální akce: Využijte speciální nabídky, kdy při koupi vstupenek na vybraná představení  Divadla v Dlouhé získáte slevu 15 % při zadání kódu. Ten najdete v Pluxee Osobním účtu.

Pro ty, co si chtějí zatančit nebo poslechnout kvalitní hudbu

Nevíte, kam vyrazit na koncert? Inspiraci určitě načerpáte na stránkách GoOut nebo Ticketportal, kde si můžete zakoupit vstupenky na nepřeberné množství hudebních akcí známých interpretů a kapel nebo třeba na populární operní představení Fantom opery. Milovníci klasické hudby zase ocení, že s Flexi Pass CARD mohou pořídit vstupenky na koncerty od České filharmonie nebo Janáčkovy filharmonie Ostrava. Zážitkem pro celou rodinu pak bude návštěva muzikálů Biograf láska s nestárnoucími hity Hany Zagorové v Divadle Kalich. Kompletní nabídku koncertů a muzikálů, které lze navštívit s benefity Pluxee najdete zde.