Prodlužujeme soutěž o nezapomenutelný zájezd do Egypta s Blue Style!

Prodlužujeme soutěž o nezapomenutelný zájezd do Egypta s Blue Style!

18.03.2024

Máme pro vás skvělé zprávy!
Prodlužujeme soutěž o nezapomenutelný zájezd do Egypta s Blue Style! Máte tak více času na to, abyste se zapojili do soutěže a měli šanci vyhrát fantastickou dovolenou plnou slunce, historie a dobrodružství. Soutěžit můžete až do 31. března 2024.

Co musíte udělat pro to, abyste se zařadili do slosování?

Stačí uhradit jakýkoliv zájezd, nebo alespoň jeho část benefity od Pluxee z nabídky First Minute na léto 2024 u cestovní kanceláře Blue Style a automaticky se zapojíte do slosování o úžasný zájezd do Egypta do hotelu Aurora Bay v Egyptě, v termínu 28. 9. – 20. 10. 2024, na 8 dní/7 nocí, pokoj Classic pro 2 dospělé osoby.

Tato soutěž je platná od 4. do 31. března 2024, takže máte dostatek času si vybrat svůj ideální zájezd a podniknout první krok ke splnění svého snu o dovolené. Nákup zájezdu z nabídky First Minute uskutečníte na pobočkách CK Blue Style.

Losování výherce proběhne ve čtvrtek 4. 4. 2024.*

Tak na co ještě čekáte? 

 

*Cestovní kancelář Blue Style není pořadatelem soutěže. Výhru nelze vyplatit v hotovostním ekvivalentu zájezdu, vymáhat právní cestou ani požadovat alternativní plnění. V případě nevyčerpání výhry nevzniká nárok na její proplacení. Pro rezervaci zájezdu je nutné kontaktovat VIP oddělení CK Blue Style na adrese vip@blue-style.cz  a to nejpozději do 5 pracovních dní od obdržení výhry.