Nestíháte nakoupit vánoční dárky? Máme pro vás zaručený tip

Nestíháte nakoupit vánoční dárky? Máme pro vás zaručený tip

02.05.2023

Pokud patříte mezi ty, kteří nakupují vánoční dárky na poslední chvíli, máme pro vás tip, jak je pořídit rychle, snadno a výhodně. Navíc vám můžeme slíbit, že obdarované opravdu potěšíte, protože jim dáte možnost vybrat si dárky podle sebe. Co k tomu budete potřebovat? Flexi Pluxee a pár minut na nákup dárkových poukázek – ty podle výzkumu agentury B-inside touží pod stromečkem najít víc něž 60 % Čechů.

Vouchery pro milovníky cestování

Cestování udělá radost snad každému. Vyberte snadno a rychle na cestuj.pluxee.cz voucher v libovolné hodnotě u partnerů, jako jsou Kiwi.com, Letuška.cz, ehotel.cz a mnoho dalších. Uhraďte ho s Flexi Pluxee a obdarovaný si pak už jen vybere termín a destinaci podle svých preferencí.

Máte-li ve svém okolí fanoušky vymazlených ubytování, pak nešlápnete vedle s voucherem od Amazing Places. Ti nabízejí luxusní ubytování u nás, na Slovensku i v Rakousku.

 

Vouchery pro knihomoly

Flexi Pluxee můžete pod stromeček pořídit vouchery na nákup knih ve většině velkých knihkupectvích: Knihy DobrovskýLuxorKosmas nebo online v Grada Melvil. Obdarovaný si pak už podle svého vkusu vybere detektivku, román, kuchařku, encyklopedii nebo třeba seberozvojovou literaturu.

 

Poukázky na podporu zdraví a adrenalinového vyžití

Vedle nešlápnete ani s poukazem od Pilulka.cz. Ten lze třeba využít na spoustu produktů na posílení imunity a zdraví.

Adrenalinové nadšence dostanete širokou škálou zážitků, jako jízda v závodním automobilu či paintballovou přestřelkou od Zážitky.cz nebo Alegria. Klidnější umělecké duše zas potěšíte voucherem na kreativní kurz od Draw Planet.

Speciální vánoční akci si pro vás nachystal náš partner Tandem paragliding – 20 % sleva na vyhlídkové paraglidingové lety, které lze realizovat během celé sezóny příštího roku.

 

Dárkový poukaz na širokou škálu služeb od Slevomat

Netušíte, po čem vaši kamarádi nebo rodina touží? I na to máme řešení. Pořiďte jim Dárkový poukaz od Slevomat a pohodlně ho zaplaťte vašimi volnočasovými benefity. Díky speciální nabídce navíc získáte 100 Kč jako dárek! Obdarovaný si pak může vybrat ze široké nabídky zážitků z kategorie Krása a relaxace, Restaurace, Cestování a Zábava.

 

Všechny možnosti, kde můžete nakupovat dárky s Flexi Pluxee, najdete na vyhledavac.pluxee.czU jednotlivých partnerských provozoven se mohou lišit platební metody.